GDPR Fortrolighedspolitik

Vores fortrolighedspolitik blev sidst opdateret den 13. marts 2024

Denne fortrolighedspolitik beskriver vores politikker og procedurer vedrørende indsamling, brug og offentliggørelse af dine oplysninger, når du bruger tjenesten, og informerer dig om dine privatlivsrettigheder og hvordan loven beskytter dig.

Vi bruger dine personlige data til at levere og forbedre tjenesten. Ved at bruge tjenesten accepterer du indsamling og brug af information i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

Fortolkning og Definitioner

Fortolkning

De ord, hvor den indledende bogstav er skrevet med stort, har betydninger defineret under følgende betingelser. De følgende definitioner skal have samme betydning, uanset om de optræder i ental eller flertal.

Definitioner

Til formålet med denne fortrolighedspolitik:

  • Kontobetyder en unik konto oprettet til dig for at få adgang til vores service eller dele af vores service.
  • Virksomhed(refereres til som enten Selskabet, Vi, Os eller Vores i denne aftale) henviser til Ktvlights
    Til formålet med GDPR er Virksomheden Dataansvarlig.
  • Landhenviser til USA.
  • CookiesCookies er små filer, der placeres på din computer, mobil enhed eller enhver anden enhed af en hjemmeside, der indeholder detaljer om din browserhistorik på den pågældende hjemmeside blandt dens mange anvendelser.
  • DatabehandlerI henhold til GDPR (General Data Protection Regulation) henviser "Virksomheden" til den juridiske person, som alene eller sammen med andre fastlægger formålene og midlerne til behandlingen af persondata.
  • Enhedbetyder enhver enhed, der kan få adgang til Tjenesten, såsom en computer, en mobiltelefon eller en digital tablet.
  • Personlige dataPersonlig information er enhver information, der vedrører en identificeret eller identificerbar person.
    Til formål med GDPR betyder Persondata enhver information relateret til Dig såsom et navn, et identifikationsnummer, lokationsdata, online identifikator eller til en eller flere faktorer specifikke for den fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet.
  • Servicerefererer til hjemmesiden.
  • Serviceudbyderbetyder enhver fysisk eller juridisk person, der behandler data på vegne af virksomheden. Det henviser til tredjepartsfirmaer eller enkeltpersoner, der er ansat af virksomheden for at lette tjenesten, levere tjenesten på vegne af virksomheden, udføre tjenester relateret til tjenesten eller hjælpe virksomheden med at analysere, hvordan tjenesten bruges.
    Til formålet med GDPR betragtes serviceudbydere som databehandlere.
  • Brugsdatahenviser til data, der indsamles automatisk, enten genereret ved brug af Tjenesten eller fra Tjenestens infrastruktur selv (for eksempel varigheden af et sidebesøg).
  • Hjemmesidehenviser til Ktvlights, tilgængelig fra www.ktvlights.com.
  • Digbetyder den enkeltperson, der får adgang til eller bruger Tjenesten, eller virksomheden eller anden juridisk enhed, på hvis vegne sådan enkeltperson får adgang til eller bruger Tjenesten, som er relevant.
    Under GDPR (General Data Protection Regulation), You can be referred to as the Data Subject or as the User as you are the individual using the Service.

Indsamling og brug af dine personlige data

Typer af data indsamlet

Personlige data

Under brugen af vores service kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • Email adresse
  • Fornavn og efternavn
  • Telefonnummer
  • Adresse, Stat, Provins, ZIP/Postnummer, By
  • Brugsdata

Brugsdata

Brugsdata indsamles automatisk, når tjenesten bruges.

Brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din enheds internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), browsertype, browserversion, de sider på vores tjeneste, som du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid, du bruger på disse sider, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får adgang til tjenesten via en mobil enhed, kan vi automatisk indsamle visse oplysninger, herunder, men ikke begrænset til, typen af mobil enhed, du bruger, din mobil enheds unikke ID, IP-adressen på din mobil enhed, dit mobile operativsystem, typen af mobil internetbrowser, du bruger, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Vi kan også indsamle oplysninger, som din browser sender, når du besøger vores service, eller når du får adgang til tjenesten via en mobil enhed.

Sporingsteknologier og cookies

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten på vores service og gemme visse oplysninger. De sporingsteknologier, der bruges, er beacons, tags og scripts til at indsamle og spore oplysninger samt til at forbedre og analysere vores service. Teknologierne, vi bruger, kan omfatte:

  • Cookies eller browsercookies.En cookie er en lille fil, der placeres på din enhed. Du kan instruere din browser til at afvise alle cookies eller angive, når en cookie sendes. Hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge visse dele af vores service. Medmindre du har justeret din browsers indstillinger, så den afviser cookies, kan vores service bruge cookies.
  • Web beacons.Nogle sektioner af vores Service og vores e-mails kan indeholde små elektroniske filer kendt som web beacons (også kaldet clear gifs, pixel tags og single-pixel gifs), der tillader virksomheden, for eksempel, at tælle brugere, der har besøgt disse sider eller åbnet en e-mail, og til andre relaterede webstedsstatistikker (for eksempel at registrere populariteten af en bestemt sektion og verificere system- og serverintegritet).

Cookies kan være vedvarende eller sessionscookies. Vedvarende cookies forbliver på din personlige computer eller mobile enhed, når du går offline, mens sessionscookies slettes så snart du lukker din webbrowser.

Vi bruger både Session og Persistent Cookies til de formål, der er angivet nedenfor:

  • Nødvendige / Essentielle Cookies
    Type: Sessionscookies
    Administreret af: Os
    Formål: Disse cookies er afgørende for at give dig adgang til tjenester, der er tilgængelige gennem hjemmesiden, og for at muliggøre, at du kan bruge nogle af dens funktioner. De hjælper med at autentificere brugere og forhindre svigagtig brug af brugerkonti. Uden disse cookies kan de tjenester, du har anmodet om, ikke leveres, og vi bruger kun disse cookies for at give dig adgang til disse tjenester.
  • Cookies politik / Bemærk Accept af Cookies
    Vedvarende cookies
    Administreret af: Os
    Formål: Disse cookies identificerer, om brugerne har accepteret brugen af cookies på hjemmesiden.
  • Funktionalitetscookies
    Vedvarende cookies
    Administreret af: Os
    Formål: Disse cookies giver os mulighed for at huske de valg, du foretager, når du bruger hjemmesiden, såsom at huske dine loginoplysninger eller sprogpræference. Formålet med disse cookies er at give dig en mere personlig oplevelse og undgå, at du skal indtaste dine præferencer hver gang, du bruger hjemmesiden.
  • Sporings- og præstationscookies
    Vedvarende cookies
    Administreret af: Tredjeparter
    Formål: Disse cookies bruges til at spore oplysninger om trafik til hjemmesiden og hvordan brugerne bruger hjemmesiden. Oplysningerne indsamlet via disse cookies kan direkte eller indirekte identificere dig som en individuel besøgende. Dette skyldes, at de indsamlede oplysninger typisk er knyttet til en pseudonym identifikator, der er forbundet med den enhed, du bruger til at få adgang til hjemmesiden. Vi kan også bruge disse cookies til at teste nye sider, funktioner eller ny funktionalitet på hjemmesiden for at se, hvordan vores brugere reagerer på dem.

For mere information om de cookies, vi bruger, og dine valgmuligheder vedrørende cookies, besøg venligst vores Cookiepolitik eller Cookie-sektionen i vores Fortrolighedspolitik.

Brug af dine personlige data

Virksomheden kan bruge persondata til følgende formål:

  • For at levere og vedligeholde vores serviceinklusive overvågning af brugen af vores service.
  • For at administrere din konto:til at administrere din registrering som bruger af tjenesten. De personlige data, du giver, kan give dig adgang til forskellige funktionaliteter i tjenesten, som er tilgængelige for dig som registreret bruger.
  • For udførelsen af en kontrakt:udviklingen, overholdelsen og gennemførelsen af købsaftalen for de produkter, varer eller tjenester, du har købt, eller enhver anden kontrakt med os gennem tjenesten.
  • For at kontakte dig:For at kontakte dig via e-mail, telefonopkald, SMS eller andre tilsvarende former for elektronisk kommunikation, såsom push-notifikationer fra en mobilapplikation vedrørende opdateringer eller informative meddelelser relateret til funktionaliteter, produkter eller kontraherede tjenester, herunder sikkerhedsopdateringer, når det er nødvendigt eller rimeligt for deres implementering.
  • At give digmed nyheder, særlige tilbud og generel information om andre varer, tjenester og begivenheder, som vi tilbyder, der ligner dem, som du allerede har købt eller forespurgt om, medmindre du har valgt ikke at modtage sådan information.
  • For at håndtere dine anmodninger:For at deltage i og håndtere dine henvendelser til os.
  • Til virksomhedsoverførsler:Vi kan bruge dine oplysninger til at evaluere eller gennemføre en fusion, frasalg, omstrukturering, reorganisering, opløsning eller anden salg eller overførsel af nogle eller alle vores aktiver, enten som en going concern eller som en del af konkurs, likvidation eller lignende procedure, hvor persondata, som vi har om vores servicebrugere, er blandt de overførte aktiver.
  • Til andre formålVi kan bruge dine oplysninger til andre formål, såsom dataanalyse, identificering af brugstendenser, bestemmelse af effektiviteten af vores reklamekampagner og til at evaluere og forbedre vores service, produkter, tjenester, markedsføring og din oplevelse.

Vi kan dele dine personlige oplysninger i følgende situationer:

  • Med serviceudbydere:Vi kan dele dine personlige oplysninger med serviceudbydere for at overvåge og analysere brugen af vores service, til betalingsbehandling og for at kontakte dig.
  • Til forretningsoverførsler:Vi kan dele eller overføre dine personlige oplysninger i forbindelse med, eller under forhandlinger om, en fusion, salg af virksomhedens aktiver, finansiering eller erhvervelse af hele eller en del af vores forretning til et andet selskab.
  • Med tilknyttede partnere:Vi kan dele dine oplysninger med vores tilknyttede selskaber, i hvilket tilfælde vi vil kræve, at disse tilknyttede selskaber overholder denne fortrolighedspolitik. Tilknyttede selskaber inkluderer vores moderselskab og eventuelle datterselskaber, joint venture-partnere eller andre virksomheder, som vi kontrollerer, eller som er under fælles kontrol med os.
  • Med forretningspartnere:Vi kan dele dine oplysninger med vores forretningspartnere for at tilbyde dig visse produkter, tjenester eller kampagner.
  • Med andre brugere:Når du deler personlige oplysninger eller på anden måde interagerer i offentlige områder med andre brugere, kan sådanne oplysninger ses af alle brugere og offentliggøres uden for platformen.
  • Med dit samtykkeVi kan videregive dine personlige oplysninger til ethvert andet formål med dit samtykke.

Bevaring af dine personlige data

Virksomheden vil kun beholde dine persondata så længe, det er nødvendigt for de formål, der er angivet i denne fortrolighedspolitik. Vi vil beholde og bruge dine persondata i det omfang, der er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel, hvis vi er pålagt at beholde dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Virksomheden vil også beholde brugsdata til interne analyseformål. Brugsdata opbevares generelt i en kortere periode, medmindre disse data bruges til at styrke sikkerheden eller forbedre funktionaliteten af vores service, eller vi er juridisk forpligtet til at opbevare disse data i længere perioder.

Overførsel af dine personlige data

Dine oplysninger, herunder persondata, behandles på virksomhedens driftskontorer og på andre steder, hvor parterne involveret i behandlingen er placeret. Det betyder, at disse oplysninger kan blive overført til — og opbevaret på — computere, der er placeret uden for din stat, provins, land eller anden statslig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovene kan være anderledes end dem fra din jurisdiktion.

Dit samtykke til denne fortrolighedspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer din aftale om den overførsel.

Virksomheden vil træffe alle rimeligt nødvendige skridt for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, og der vil ikke finde nogen overførsel af dine persondata sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelige kontroller på plads, herunder sikkerheden af dine data og andre personlige oplysninger.

Offentliggørelse af dine personlige data

Forretnings transaktioner

Hvis virksomheden er involveret i en fusion, erhvervelse eller salg af aktiver, kan dine persondata blive overført. Vi vil give besked, før dine persondata overføres og bliver underlagt en anden privatlivspolitik.

Lovhåndhævelse

Under visse omstændigheder kan virksomheden være forpligtet til at videregive dine persondata, hvis det kræves ved lov eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (f.eks. en domstol eller en regeringsinstans).

Andre juridiske krav

Virksomheden kan videregive dine persondata i den gode tro, at en sådan handling er nødvendig for:

  • Overholde en juridisk forpligtelse
  • Beskyt og forsvare rettighederne eller ejendommen for virksomheden
  • Forebyg eller undersøg mulige uretfærdigheder i forbindelse med tjenesten
  • Beskyt den personlige sikkerhed for brugerne af tjenesten eller offentligheden
  • Beskyt mod juridisk ansvar

Sikkerhed af dine personlige data

Sikkerheden af dine personlige data er vigtig for os, men husk, at ingen metode til transmission over internettet eller elektronisk opbevaring er 100% sikker. Mens vi bestræber os på at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere dets absolutte sikkerhed.

Detaljerede oplysninger om behandlingen af dine persondata

De serviceudbydere, vi bruger, kan have adgang til dine personlige data. Disse tredjepartsleverandører indsamler, opbevarer, bruger, behandler og overfører oplysninger om din aktivitet på vores service i overensstemmelse med deres privatlivspolitikker.

Analytik

Vi kan bruge tredjeparts serviceudbydere til at overvåge og analysere brugen af vores service.

E-mail markedsføring

Vi kan bruge dine personlige data til at kontakte dig med nyhedsbreve, marketing- eller reklamemateriale og anden information, som kan være af interesse for dig. Du kan fravælge at modtage en eller alle disse kommunikationer fra os ved at følge frameldingslinket eller instruktionerne, som er angivet i enhver e-mail, vi sender, eller ved at kontakte os.

GDPR Privatliv

Juridisk grundlag for behandling af personoplysninger i henhold til GDPR

Vi kan behandle persondata under følgende betingelser:

  • Samtykke:Du har givet dit samtykke til behandling af persondata til en eller flere specifikke formål.
  • Kontraktens ydeevne:Persondata skal oplyses for at kunne opfylde en aftale med dig og/eller for eventuelle forpligtelser før indgåelse af aftalen.
  • Juridiske forpligtelser:Behandling af persondata er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, som virksomheden er underlagt.
  • Væsentlige interesser:Behandling af persondata er nødvendig for at beskytte dine vitale interesser eller en anden fysisk person.
  • Offentlige interesser:Behandling af persondata er relateret til en opgave, der udføres i offentlighedens interesse eller i udøvelsen af officiel myndighed, som er tildelt virksomheden.
  • Berettigede interesser:Behandling af persondata er nødvendig af hensyn til de legitime interesser, som virksomheden forfølger.

I hvert fald vil virksomheden med glæde hjælpe med at afklare den specifikke retlige grundlag, der gælder for behandlingen, og især om videregivelsen af personoplysninger er et lovbestemt eller kontraktmæssigt krav, eller et krav nødvendigt for at indgå en kontrakt.

Dine rettigheder i henhold til GDPR

Virksomheden forpligter sig til at respektere fortroligheden af dine personlige data og sikre, at du kan udøve dine rettigheder.

Du har ret til dette i henhold til denne fortrolighedspolitik og i henhold til loven, hvis du befinder dig inden for EU:

  • Anmod om adgang til dine personlige data.Retten til at få adgang til, opdatere eller slette de oplysninger, vi har om dig. Hvis det er muligt, kan du få adgang til, opdatere eller anmode om sletning af dine persondata direkte inden for din kontoindstillinger. Hvis du ikke selv kan udføre disse handlinger, bedes du kontakte os for at få hjælp. Dette giver dig også mulighed for at modtage en kopi af de persondata, vi har om dig.
  • Anmod om rettelse af de persondata, vi har om dig.Du har ret til at få rettet eventuelle ufuldstændige eller unøjagtige oplysninger, vi har om dig.
  • Indsigelse mod behandling af dine persondata.Dette ret eksisterer, hvor vi stoler på en legitim interesse som retsgrundlag for vores behandling, og der er noget ved din specifikke situation, som gør, at du ønsker at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata på dette grundlag. Du har også ret til at gøre indsigelse, hvor vi behandler dine persondata til direkte markedsføringsformål.
  • Anmod om sletning af dine personlige data.Du har ret til at bede os om at slette eller fjerne persondata, når der ikke er nogen god grund til, at vi fortsætter med at behandle det.
  • Anmod om overførsel af dine personlige data.Vi vil give dig, eller en tredjepart du har valgt, dine persondata i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format. Bemærk, at denne ret kun gælder for automatiserede oplysninger, som du oprindeligt har givet samtykke til, at vi bruger, eller hvor vi har brugt oplysningerne til at udføre en kontrakt med dig.
  • Træk dit samtykke tilbage.Du har ret til at trække dit samtykke til brug af dine persondata tilbage. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan vi muligvis ikke give dig adgang til visse specifikke funktioner på tjenesten.

Udførelse af dine GDPR databeskyttelsesrettigheder

Du kan udøve dine rettigheder til adgang, rettelse, annullering og modsigelse ved at kontakte os. Bemærk, at vi kan bede dig om at verificere din identitet, før vi svarer på sådanne anmodninger. Hvis du fremsætter en anmodning, vil vi gøre vores bedste for at svare dig så hurtigt som muligt.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed om vores indsamling og brug af dine personoplysninger. For mere information, hvis du befinder dig i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), bedes du kontakte din lokale databeskyttelsesmyndighed i EØS.

Børns privatliv

Vores service henvender sig ikke til personer under 13 år. Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra personer under 13 år. Hvis du er forælder eller værge og er opmærksom på, at dit barn har givet os persondata, bedes du kontakte os. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet persondata fra nogen under 13 år uden verifikation af forældresamtykke, træffer vi skridt for at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

Hvis vi skal stole på samtykke som et juridisk grundlag for behandling af dine oplysninger, og dit land kræver samtykke fra en forælder, kan vi kræve din forælders samtykke, før vi indsamler og bruger disse oplysninger.

Links til Andre Hjemmesider

Vores service kan indeholde links til andre hjemmesider, som ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, vil du blive dirigeret til den tredjeparts hjemmeside. Vi anbefaler kraftigt, at du gennemgår privatlivspolitikken for hver hjemmeside, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivspolitikkerne eller praksis hos tredjepartswebsteder eller -tjenester.

Ændringer til denne fortrolighedspolitik

Vi kan opdatere vores fortrolighedspolitik fra tid til anden. Vi vil underrette dig om eventuelle ændringer ved at offentliggøre den nye fortrolighedspolitik på denne side.

Vi vil informere dig via e-mail og/eller en fremtrædende meddelelse på vores service, inden ændringen træder i kraft, og opdatere den senest opdaterede dato øverst i denne fortrolighedspolitik.

Du anbefales at gennemgå denne fortrolighedspolitik regelmæssigt for eventuelle ændringer. Ændringer i denne fortrolighedspolitik træder i kraft, når de bliver offentliggjort på denne side.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om denne fortrolighedspolitik, kan du kontakte os: